Team DJ Lars

Om alle feesten van een top sfeer te voorzien kan ik natuurlijk niet in mijn eentje.
Hieronder stelt team DJ Lars zich even voor.

Lars Stoel

Mijn naam is Lars Stoel,

Ik ben 18  jaar oud en mijn hobby is het maken en draaien van muziek op feestjes en partijen. Toen ik 12 was ben ik met een kleine draaitafel en een klein setje speakers het vak in gedoken en dit beviel me zo ontzettend, ik heb me vervolgens op dit gebied uitgebreid tot allround party DJ en maak uw feest een succes.

Ruben Westendorp

Mijn naam is Ruben Westendorp,

Ik ben 18  jaar oud en mijn hobby is het ondersteunen, meedenken en  draaien van muziek op feestjes en partijen. ik ondersteun Lars bij veel dingen en help zoeken naar juiste oplossingen. Zo onderhoud ik de Instagram pagina, de website en sta ik met klanten in contact.
Samen met Lars zorgen wij er altijd voor dat onze klanten een onvergetelijk feest hebben en we hun wensen nauw vervullen met wat wij te bieden hebben.
Heeft u een vraag over mij of over onze dienst? Neem gerust contact met mij op.

 

Een onvergetelijk feest

Door nauw samen te werken en de wensen op de juiste manier uit te werken op de dansvloer wordt uw feest een onvergetelijk feest!

Muziek naar wens

Met mijn gigantische muziek bibliotheek kan ik alle soorten muziek draaien en verzoekjes van andere feestgangers vervullen.

Alle soorten feest

Wat voor een soort feest u organiseert maakt niet uit in overleg kunnen we overal uit komen, van verjaardag tot bedrijfsfeest, alles is mogelijk.

Loading